Sammendrag av Nattspill Fredag 08.09.2017

Takk for et vell gjennomført arrangement alle sammen!  Vi har gledet oss lenge til å starte opp igjen med nattspillene. Ettersom at dette er et ganske nytt og spennende spill konsept på Fana Paintball. Vi var særdeles heldige med været og det regnet som kom var stort sett mellom slagene våre. 21 spillere møtte opp til spill denne dagen. Det var mye variert erfaringsnivå på spillerne, som lagde noen interessante miks lag.

Dagen startet med to Attack & Defend flagg spill, mens det ennå var skumring. Dette ble en lett oppvarming og grei orientering for de nye spillerne som kom. Når det ble mørkt fortsatte vi med to intense runder Capture The Flag. Vi avsluttet kveldens spilling med Manhunt, som i grunn er gjemsel i mørket. Der et mindretall av spillerne skal gjemme seg på banen, mens resten av spillerne skal ut å finne de. 

Vi håper alle spillerne våre har fått en actionfylt opplevelse denne kvelden, og vi ser frem til å møte alle igjen ved neste drop-in (- i dagslys). Kjedelig nok så er oppstart av nattspillene også en markering om at sommeren er på hell og at vi går mot mørkere tider, men vi kommer til å fortsette å invitere til disse spillene utover vinteren så lenge været lar seg gjøre. 

 

- Willy Johnsen

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input