Fana Paintball 10 års Jubileum

Søndag 17.09.2017 fylte Fana Paintball 10 år. Vi ønsket derfor å feire dette med en åpen dag for alle spillerne våre. Dagen skulle markeres med paintball, kake, konkurranser og premier.

Spillerne begynte allerede å komme en halvtime før banen åpnet, så det ble naturlig nok litt syklubb før registreringen startet. Det var et fantastisk paintball vær. 29 spillere trosset Sykkel VM og stengte veier for å være med å spille denne dagen. Det var en god 50/50 miks av erfarne og nye spillere som deltok. 

Dagens spill ble holdt som vanlig på Bane 2. Vi startet med to runder team deathmatch. Poengene fløy hos begge lag, og det var ingen klar vinner før tiden gikk ut. (Det er ekstra gøy å være tilskuer på disse matchene!) Dagens to neste spill var attack & defend. Det ene laget skulle prøve å plante flest mulig flagg på forhåndsbestemte poster, mens det andre laget skulle forsvare disse med begrensede respawns. 

I pausene holdt vi skytekonkurranse på Bane 1. Vi satt opp 3 blinker som spillerne skulle treffe med færrest mulig skudd på kortest mulig tid. Alle skytterne måtte også bruke samme Tippmann FT-12 samt. samme batch med Empire Evil ball som var disponert av oss. Spillerne skjøt jevnt over så bra som forventet, men det var noen som skilte seg ut.

Vi skulle kåre 3 vinnere. Tredje plass gikk til vossingen vår Claus Erik Hellesnes med 5 brukte skudd på blinkene. Andre plass gikk til årets tittelhaver av Bergens Beste Skogspiller, Halvard Dyrkolbotn med 4 brukte skudd på blinkene. Første plassen stakk unge Elias Myrdal Sæhle av med. Han spilte paintball for første gang den dagen og smelte inn 3 brukte skudd, én i hver blink! Vi gratulerer han så masse med seieren! 

Dagens spill ble avsluttet med Hamburger Hill. Flertallet av spillerne skal forsvare et fort, mens et mindretall av spillerne skal være angripere. Målet for angriperne er å ta forsvarerne sitt fort. For hver forsvarer som blir skutt ut, så bytter de over til angriperne sitt lag. Etterhvert så vil angriperne sitt lag bli stort nok til å ta fortet. Eneste måten forsvarerne kan vinne på er å kjempe til spilletiden går ut. For dette spillet tente vi røykbomben vår, som la et tett røykteppe på hele banen. Det skapte en egen stemning i spill som vartet mye kaos og lite oversikt. 

Når spillene var over og dagen skulle avsluttes, så ble det premie utdeling i safezonen. Vinnerne av skytekonkurransen fikk sine hovedpremier, og alle resterende spillerne fikk også giveaways.

Vi ønsker å takke alle sammen som var med å feire Fana Paintball sitt 10 års Jubileum på Søndag. Og gratulerer til Jan Georg Fjellbirkeland (Goggen) som har holdt dette showet gående i 10 år. Det er en kjempe prestasjon som få andre baner i landet har fått til. Gamle baner har en tendens til å stagnere i utviklingen med årene, men Fana Paintball jobber hele året med å utbedre både anlegget og spilltyper som blir brukt. Konstruktiv kritikk fra spillerne taes også med. Så spillerne selv er med på å påvirke utviklingen som skjer på Fana Paintball. 

Så bare fortsett i 10 nye år Goggen og fortsett å vær awesome! Gratulerer med overstått. :)

 

-Willy

 

**Se også disse to nydelige eksemplarene som hadde pyntet seg for anledningen med sløyfe og slips! :) 

 Photo / Edit: Willy Johnsen

 

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input