Foto: Willy Johnsen

Sammendrag av Drop-In 22.10.2017

Vi ønsker å takke alle de flotte spillerne som møtte til Drop-in sist Søndag. Dette var vårt første Drop-in spill denne vinter sesongen.

16 spillere møtte opp, inkl. ferske spillere. Været for dagen var som bestilt. Vi bor tross alt i Bergen så vi er alltid innstilt på at værmeldingen kan være noe usikker, men denne dagen traff det godt.
For de spillerne som stiller fast på disse spilledagene, var det nok mulig å merke noen utbedringer vi har gjort på "bane 2". Endringene som sikkert stikker seg mest ut er skyteluker langs sidene og ny luke i kanontårnet på "tanksen", samt. dør m/lås på fengselet. Iløpet av spilledagen testet vi også ut disse vernene i oppdrags-baserte spill, der tanksen skulle "sprenges" og gissel i fengselet skulle reddes. Det var god action i disse spillene, på tross av at ingen av lagene klarte å fullføre objektene sine.(wups) Så der skal vi gjøre noen endringer slik at objektene blir noe mer mulig å fullføre. Vi setter som alltid stor pris på tilbakemeldingene vi får fra alle spillerne våre, slik at vi på best mulig måte kan utbedre spilltypene.

Vi er på vei inn i vinter sesongen, og vi er i full gang med å forberede oss på vinterstormene. Vi har hatt ett tre på "bane 1" som delvis har veltet med roten, og som vi lenge har ønsket å fjerne før vinteren. En av våre lokale spillere, Halvard Dyrkolbotn tok gjerne på seg initiativet med å sage dette ned for oss. Vi ønsker å takke Halvard for hjelpen og den gode innsatsen. 

^Treet blir jekket i den retningen det skal falle, før det sages ned.   Foto: Willy Johnsen.

Vi ønsker også å gi en ekstra oppmerksomhet til alle hverdagsheltene- foreldre, venner og medspillere som kjører spillerne til og fra spilledagene våre. Det er mange spillere som ikke har mulighet for å transportere seg selv og er avhengig ut av dere som kjører, ettersom at kollektiv tilbudet til Totland er noe vagt. Så tusen takk, dere er til hjelp for mange. 

Bilder som ble knipset under spillene kommer ut på vår facebook side iløpet av denne helgen. Vi håper alle spillerne fikk en trivelig og actionfylt opplevelse, og at vi sees igjen ved neste Drop-in. 

-Willy

 

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input