Foto: Willy Johnsen.

Sammendrag av Drop-In 19.11.2017

Hei hei.

Tusen takk til alle dere som tok turen opp til oss sist Søndag. Det var en gjeng med 14 gledesspredere som var med denne gangen. Det var en fin men kald spilledag vi fikk, med små glimt av sol innimellom slagene våre. For meg som dommer så var det ikke vanskelig å se at det var noe glattere for spillerne enn det pleier å være. Dessverre førte dette også til en del mer sprekk i hopperne hos enkelte spillere.

Nå var det en stund siden sist spillerne var samlet og det ble naturlig nok en del syklubb på begynnelsen av dagen. Dette er så klart veldig hyggelig, men det gjør også at vi kommer seinere igang med spillene. Det er litt skummelt å starte seint nå om dagene. Ettersom at det blir så tidlig mørkt så kan vi risikere at det korter ned spilledagen vår. Vi fikk en del gode runder i dagslys, men siste spill ble delvis nattspill. HELDIGVIS for én av spillerne- Benjamin "friendly fire" Aamodt, stilte han forberedt med lykt ferdig montert på børsen. 

Men også- for å lettere komme igang med spilledagen, så hjelper det at spillerne undersøker at utstyret fungerer som det skal. Gjerne dagen før man skal delta. Vår lokale tech-ekspert, Markus hadde ikke mindre enn 6(?) av andre spillere sine markører å klargjøre før vi var klare til spill. Dette er selvfølgelig høyst uvanlig, og vi har full forståelse for at det ikke er like lett å forutse hvordan utstyret reagerer på kaldt vær på denne kanten av sesongen.

Vi ønsker veldig gjerne å takke alle spillerne våre som "liker" og deler disse Drop-in dagene på sosiale medier. Spesielt de som ikke har anledning til å være med, men som fremdeles sprer spillet for oss. Dette spillet vårt fikk en eksepsjonell spredning på spesielt facebook, og det skapte en del oppmerksomhet fra andre i etterkant av selve spillet. Bare det å trykke "like" gir oss den spredningen vi trenger. Så tusen takk til dere som støtter oss, og som hjelper oss å spre paintball på en fanatisk god måte.

Også til alle dere som kjører spillere til spillene våre, takk for et kjempe bra initiativ. Spesielt under dette spillet så var det en del som var avhengige av transporten dere tilbyr. Tusen takk for at dere gjør fremkommeligheten lettere for alle. 

Takk for denne gang alle sammen. Og vell møtt ved neste spill, jeg ønsker ihvertfall å gjennomføre ett spill til før jul. 

-Willy

 

*Én av spillerne var maks uheldig / heldig da dekket punkterte akkurat da han ankom parkeringsplassen vår. Ettersom at reservehjulet var hjemme så kunne det blitt en langt kjedeligere affære om dette hadde skjedd på veien.

 

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input