Foto: Willy Johnsen

Sammendrag av Drop-In 17.12.2017

Takk for en fantastisk flott spilledag så tett opp mot jul. Vi ble 18 stk denne dagen, og det gikk overraskende bra å starte dagen tidligere enn ellers. Banen var godt snødekt. Vi hadde også god varme av både bål og dieselvarme i safezonen. Desverre så var mer av sikkerhetsnettet i safezonen revet av stormer og frosset i bakken. Men spillerne klarte fint å holde en "midlertidig" sikkerhetsrutine denne gangen også, slik at vi gikk en trygg og actionfylt spilledag. Det skal også nevnes at vi hadde vår første spilledag på Bane 1 i år. Denne har vært ute av kommisjon i år, men vi ønsker å få denne spilleklar igjen i løpet av off-season. 
Vi hadde også med 2 fotografer under spill denne dagen. Arnulf Fitje stod for bildene denne dagen, og Goggen samlet mer stock-footage til en video som Fana Paintball har i produksjon. Bildene til Arnulf Fitje finner dere HER.


Dette var den siste Drop-in dagen i 2017. Vi tar nå (som vanlig) en pause fra Drop-in spillene fram mot sesong start i Mars. Vi gjør dette for å kunne renovere begge banene etter vinter stormene, samt. gjøre utbedringer som vi ønsker å få gjort. Målet vårt er at spillerne skal møte noe nytt på banen for hvert år man spiller.  Om spillerne har noen innspill til hva de ønsker å ha tilgjengelig på banen i 2018, kontakt oss gjerne på facebook. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger vi får. 

Fana Paintball ønsker alle våre besøkende en God Jul og Godt Nyttår. Vi håper vi får se alle igjen i 2018. 

-Willy

*Fotograf: Arnulf Fitje.

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input