Foto: Benjamin Aamodt

Sammendrag av Drop-In 21.01.2018

Takk for en flott spilledag sist Søndag grabbar! 13 spillere møtte til en perfekt vinterdag i løs-snøen. Både Bergen Marskman Group og Pack of Wolves var godt representert denne dagen, sammen med freelancere og nye spillere. Spillene ble avholdt på bane 1 denne dagen, som er den "minste" banen vi har på Fana Paintball. Frost og snø gjør at denne banen er fult spillbar på denne tiden av året. Man kommer fort i kontakt med motstanderne, og det blir meget action-preget spilling. Svimete meg manglet selvfølgelig kamera utstyret mitt denne dagen, så det kommer ikke noen bilder fra meg. Men spillerne har vært så grei å kommet med noen enkle bidrag fra denne søndagen.

Dessverre kom vi ganske sent igang på Søndag. Registreringen skulle være fra 10:00 - 11:00, men spillerne ramlet inn fra 11:00 og utover.. Da kommer vi dessverre sent igang, og det går bare utover spilletiden til spillerne. Ettersom at mørket kommer såpass tidlig på ettermiddagen.  

Vi gleder oss nå til å starte opp med en ny paintball sesong. Men for oss instruktørene så har vi allerede fått en del utbedringer som må gjøres på banene før vi er 100% klare. Stormene hver vinter gjør som kjent en god del skade på banene våre. Dette gir oss også noe spillerom for kreative endringer som kan gjøres på banene. Så om noen sitter på noen sterke ønsker eller knakende gode idéer som burde vært praktisert på banene våre- send gjerne forslag til bane endringer på vår Facebook side.

Jeg takker for denne gang, og håper vi ser alle igjen ved neste spilledag. OBS: Drop-in sesongen på Fana Paintball er ennå ikke startet opp. Dette vil skje nærmere Mars i år. 

-Willy

 

Video/GIF: Håvard M. Svensrud

Foto: Håvard M. Svensrud

Foto: Håvard M. Svensrud


 

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input