Foto: Arnulf Fitje

Sammendrag av Drop-in 04.02.2018

Takk for et meget flott og humørfylt spill samt. godt oppmøte på så kort varsel. Vi fikk skrapt sammen en gjeng flotte spillere på kort varsel og dermed kunne vi kose oss med en flott dag i herlig snø med skinnende sol og kaldt vær. Noe som fungerte helt ypperlig for alle. Vi hadde totalt 11 spillere registrert til spill på søndagens actionfylte dag.

Med relativt lite markør trøbbel på en slik kald dag, kunne spillerne komme seg kjapt i gang med med kampene sine. Noe som igjen førte til flere spill. Og det er det aldri klaging på! Vi fikk kjørt 2 spill på bane 2 (den minste banen) og 3 spill på bane 1, som er den største banen. Noe endring av «spawn points» måtte til da flere av vernene ikke tålte vinterstormen for noen uker tilbake. Men spillerne klager ikke, og er relativt gode til å tilrettelegge så spillene blir jevne og actionfylte allikevel. Vi foretok oss en liten ekstra aktivitet her på fana denne spilldagen også. En av veteran spillerne- Arnulf Fitje, bragte med seg en relativt sjelden markør som er en Duke DRV paintball revolver. Den kan ta opptil 5 skudd i trommelen. Spillet går ut på å lade trommelen med 2 baller paint og skyte på en av motstanderne mens vi står i ring. En etter en ryking deltagerne ut, til det bare står igjen 1 vinner. Spillet legger ann til mye adrenalin og redselfylte situasjoner.

Etter drop-inn spillerne hadde kost seg en stund på banen, kom det en annen registrert gruppe på ca 20 spillere. Disse spilte parallelt med den første gruppen på den andre banen. Så under pausene var det selvsagt høy aktivitet i safezonen våres. Men dette skaper selvfølgelig ingen problemer da vi har engasjerte og flinke instruktører til stede under arrangementene våres. Alt i alt fikk vi til 6 spill denne runden og 11 spillere kunne dra hjem med et smil om munnen mens de venter høytidelig på sesongstart på Fana Paintball!

Tusen takk for en herlig dag med masse gøy og actionfylte spill!

Med vennlig hilsen Alle oss her på Fana Paintball.

(Inlegg skrevet av Markus og Håvard)

Foto: Arnulf Fitje

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input