Foto: Willy Johnsen

Sammendrag av Drop-in 25.03.2018

Fana Paintball åpnet påsken og paintball sesongen med Drop-in sist Søndag. Dette ble muligens det siste vinterspillet vi arrangerer i år, ettersom at snøen har smeltet over hele Bergen og Totland står nå for tur. 12 spillere så dermed muligheten til å ta en siste dukkert i snøen før våren tar skikkelig tak. Dagen var preget av typisk bergensk vår-vær som ikke visste helt hvilken årstid det var.. Det skiftet noe mellom snø-regn-overskyet og steikende sol. Vi klarte heldigvis å styre spillene våre slik at nedbøret kom mellom slagene, og spillerne fikk krige videre når det var opphold. Våt og tung snø skapte noe utfordringer for de stakkars spillerne våre som skulle kjempe om Capture-The-Flag, men dette åpnet også opp for mer samarbeid i lagene. 

Det var en herlig variabel gruppe med spillere, med veldig ulike erfaringsnivå. Vi er veldig stolte over de faste spillerne våre som viser de ferskeste tips & triks til hvordan-man-ikke-blir-skutt og få den mest actionfylte opplevelsen. Denne helgen kunne vi også fronte med hele 7 forskjellige typer paint til spillerne våre, slik at alle spillerne fikk dekket sitt behov av ulike typer skjørhetsgrader. 

Vi ser absolutt fram til neste Drop-in når snøen er borte. Da vil samtidig arbeidet starte med å ruste opp bane anleggene for denne sommer sesongen. Nye vern skal bygges og utbedringer på anlegget skal gjøres. Vi håper å se alle igjen ved neste Drop-in. 

Ha en fortsatt God Påske.

Willy


Foto: Willy Johnsen


Foto: Willy Johnsen

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input