Foto: Willy Johnsen

Sammendrag av Storspill Våren 2018

Takk for en hyggelig kickstart på Mai måned alle sammen. 1. Mai storspillet er blitt en tradisjon vi kjører hvert år på Fana Paintball og det er kjempe kjekt å se de lokale spillere samle seg for denne begivenheten. 53 spillere trosset bergens været denne spilledagen. Vi hadde representanter fra Bergen Marksman Group, Pack of Wolves, Vikse Paintball (Haugesund) og Vandalizing Unicorns. Det er veldig gøy å se tilreisende ta seg en roadtrip for å delta på disse spillene våre. 

I forkant av dette arrangementet har April vært en hektisk måned. Våre egne instruktører samt. frivillige fra det lokale paintball miljøet har jobbet på spreng for å få banene 100% spilleklare etter vinter stormene som har herjet. Skrumaskinene ble parkert 11 timer før de første spillerne kom Tirsdag morgen til registrering.

Det kom veldig fine tilbakemeldinger på bane endringene våre. Spesielt bane 1 var gøy å introdusere til de faste spillerne våre. De ferskeste deltakerne kom også med en del ros til våre erfarne spillere, som gjerne deler paintball kunnskapen sin med de som er ny i gamet. Spesielt på slike arrangement der det foregår mye action på banen, er vi veldig stolt av å ha spillere som holder hodet kaldt og som tar ledelse under spill.

For oss som arrangører gikk storspillet veldig smertefritt. Vi opplevde lite tekniske problemer, 1 (?) O'ring til fyllestasjonen måtte skiftes og det var nok grillmat til alle. :) Vi setter som alltid stor pris på gode tilbakemeldinger fra deltakerne våre. Så om folk har noen forslag til utbedringer eller endringer de sterkt ønsker til disse spillene- Kontakt oss gjerne via vår facebook side. For de som er ny til paintball og gjerne ønsker å komme litt inn i dette miljøet, så anbefaler jeg dere å sjekke ut Bergen Paintball på facebook også. Der kan dere stille alle spørsmål dere lurer på rundt paintball og få riktig hjelp til å skaffe både tips og utstyr. 

Bilder fra arrangementet kommer iløpet av uken. 

Takk for denne gang alle sammen. Og en ekstra takk til Vikse Paintball og BMG som hjalp til med rydding på slutten av dagen. :) 

Vell møtt til neste spill.

 

Willy 

 

Foto: Willy Johnsen

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input