Sammendrag drop-in 05.02.17

Sammendrag av årets første drop-in, av Willy Johnsen. Takk for en knallbra start på 2017 sesongen alle sammen.

Det var totalt 15 mann i kamp hos oss på Søndag. Vi var også kjempe heldige med været, frisk vår temperatur med en smule overskyet og vindstille. :)
Vi klarte til og med å holde til tidsskjemaet for dagen. *Applaus* :D Første spillet på året pleier å ta litt tid å komme igang, ettersom at flere spillere ikke har rørt utstyret siden forrige sesong. Da har ting en tendens til å lage litt krøll. :)
Vi setter også stooor pris på de spillerne som kommer tidlig når de vet at de har mye utstyr å klargjøre. Da slipper vi å vente på at folk skal bli klare på starten av dagen.
De faste spillerne som kom på Søndag merket sikkert noen endringer i safezonen, ja det kommer til å bli en del endringer på området framover- som det er hvert år. :) Vi benytter oss alltid godt av den korte pausen vi får i offseason til å gjøre en del endringer.
Nå ser vi fram til neste Drop-in, som vil bli annonsert på facebook (@Fana Paintball) forhåpentligvis om 14 dager. Bilder fra spilledagen ligger på vår side på Facebook!

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input