Arrangement

Utdrikningslag

Vi mottar stadig flere forespørsler om å arrangere paintball for utdrikningslag. Her legger vi til rette for en spennende og morsom opplevelse for hele gruppen og spesielt brud/ brudgom. Alle må se en sikkerhetsvideo og gjennomgå opplæring i bruk av utstyret før start. Det blir flere spilltyper og dere spiller så mange runder dere har lyst, tid og kuler til. På slutten av arrangementet er det populært å leie kudrakt/ kanindrakt til brud/ brudgom og vi sørger for en jakt som virkelig får adrenalinet til å pumpe og stemningen til å stige. De fleste ønsker mellom 350 og 500 kuler per deltaker (det er mulig å kjøpe flere kuler underveis i arrangementet). Som regel rekker man 4 runder med paintball, eventuelt 3 runder om man ønsker kujakt/ kaninjakt på slutten. Det er tilgang til dusjer etter arrangement. Dersom ønskelig står vi for servering av mat og drikke.

SE PRISER

Paintball bursdag

Vi tilbyr paintballbursdag alle dager i uken. Dette er meget populært, spesielt for barn og unge. Vi anbefaler ikke at barn under 12år (det året de fyller 12år) deltar på paintball. Hos oss er det DU som bestemmer prisen. Alle må se sikkerhetsvideo og gjennomgå opplæring i bruk av utstyret før start. Man kan velge blant en rekke spilltyper som vår instruktør foreslår. De fleste som bestiller denne løsningen, ønsker ca 300 kuler til hver deltaker. For noen holder det med litt mindre, mens andre kjøper mer underveis. Man må være minimum 6 deltakere, men vi anbefaler at man er ca 10 deltakere eller flere, for å få mest mulig action under arrangementet. Varighet på arrangement er 2,5t fra ankomst til avgang. Dersom ønskelig står vi for servering av mat og drikke.

Et lite tips! Om flere går sammen og feirer sine bursdager samtidig, så blir det rimeligere, selv med mange deltakere.

SE PRISER

Events

Man trenger ikke ha gebursdag eller et utdrikningslag som en unnskyldning for å spille paintball. Våre arrangementer er så populære at stadig flere av de som reserverer hos oss gjør dette sammen med venner, som en morsom og actionfylt aktivitet i hverdagen. Så lenge man er seks deltakere eller flere, kan hvem som helst gjøre en reservasjon hos oss og få et lukket arrangement kun for sin gruppe. Det er også mulig med servering av mat og drikke.

SE PRISER

Teambuilding, kurs, kick-off og lignende

Arrangementer på deres premisser og etter deres behov.

Ta kontakt for mer informasjon og vi skreddersyr et tilbud etter deres budsjett og ønske.

Her får man ikke de «kjedelige» spillene og oppgavene som man vanligvis forventer å få hos en arrangør som driver med tradisjonell teambuilding hvor det ikke er paintball. Vi legger til rette med oppdragsbasert paintball, hvor lagene kjemper mot hverandre om å «sprenge» objekter, redde medspillere fra fienden, erobre områder og andre actionfylte oppdrag. Planlegging og samarbeid er stikkordet for å gjennomføre oppdragene.

Vi har et helt nytt selskapslokale som kan brukes til blant annet kurs og lignende i forkant av arrangement og til selskap i etterkant. Vi står for servering av mat og drikke. Det er selvsagt toaletter og dusjrom tilgjengelig.

SE PRISER

Drop-in og andre arrangementer.

Vi arrangerer jevnlig drop-in og storspill hvor hvem som helst kan delta. Man kan medbringe eget utstyr eller leie dette hos oss. På slike arrangementer kommer det alt fra 10-100 deltakere og vi setter av det meste av dagen til arrangementet. Dette er en ypperlig anledning for de som vil spille paintball, men ikke har muligheten til selv å få med seg en stor nok gruppe til å ha et lukket arrangement. De som deltar på slike arrangementer viser seg å være særdeles hyggelige personer og vi ser igjen de fleste flere ganger i løpet av sesongen, enten på drop-in eller andre arrangement. Det vil være instruktør på plass under arrangement med hovedfokus på sikkerhet. Slike arrangementer vil annonseres under «Nyheter» og på vår side på Facebook.

Fanapainball på facebook

Spill i mørket

Om man kan spille paintball i mørket? JA! Vi har montert lykter på markørene (geværene) og man har små LED-lys i rødt eller blått, montert på armbånd for å se hvem som er på lag. Oppvarmet lavvo, kiosk, grillplattinger og resten av friområdet er flombelyst, så man har god belysning i pausene. Dette er «next level paintball» og kan virkelig anbefales å prøve! Prisene er de samme som vanlig paintball. Denne aktiviteten er tilgjengelig i vinterhalvåret.

SE PRISER

Take away

Ikke alle har mulighet til å spille paintball på vårt anlegg og våre baner, men ønsker å leie med seg utstyr til en annen lokasjon. Dette er mulig via Fana Paintball. Man kan leie med seg så mange sett som ønskelig. Utstyrer hentes og leveres etter avtale.

SE PRISER

Øksekast

Øksekast er sosialt og moro, enten som eneste aktivitet eller f.eks før eller etter en økt med paintball. Her får man kaste med ekte konkurranse øks i ekte «farmen-stil». Selvsagt er det opplæring av instruktør, som er med under hele arrangementet. Instruktøren fører poeng, og vi kårer så klart en vinner. Passer best for mindre grupper (inntil ca 12 personer) eller om man velger flere aktiviteter.

SE PRISER

Gladiator games

Har du noen gang drømt om å være en gladiator? Nå har du sjansen!
Hva med å utfordre venner eller kollegaer til en runde med gladiator games. Vi utruster dere med nødvendig beskyttelse, og med hver sin polstret gladiator-stick, så står man ansikt til ansikt, og kjemper om å slå motstanderen ned fra tømmerstokken. Her får man virkelig utfordret hverandre i styrke, smidighet og balanse. Instruktøren gir opplæring fører poeng, og vi kårer så klart en vinner.

SE PRISER

Shootout

Hvem er raskest på avtrekkeren? Nå kan dere avgjøre det en gang for alle!
Her får man skyte med halv-automat replica våpen. Blinkene har sensor og den som raskest skyter ned alle, er vinneren. Digitalt målesystem måler ned til tusendelene hvem som er raskest. Navn og tider kommer opp på skjermen umiddelbart. Her blir man fort revet med. Her kan man skyte så mange ganger man rekker i løpet av tiden man har tilgjengelig (normalt sett 150-200 forsøk). Det er instruktør med under hele arrangementet som gir opplæring og ivaretar sikkerheten.

SE PRISER

Pil og bue

Her får man muligheten til å teste sine ferdigheter fra barndommen, er man fremdeles like god? Her kan vi også tilrettelegg og gjøre det ekstra moro. Hva med å bytte ut vår vanlige poeng-blink med bilder av den som drikkes ut, eller tidligere flammer til brud eller brudgom?

SE PRISER

Best i alt!

Vi kan skreddersy et opplegg som passer deres behov. Enten om det kun er en aktivitet, eller at dere ønsker at vi skal sette opp en pakkeløsning for dere. Velger dere paintball + to andre aktiviteter, så får dere 50% rabatt på den rimeligste.

SE PRISER

Vi har også utleie lokale

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input