Baner

Fana Paintball har 50.000m2 med paintballbaner (noe som tilsvarer syv fotballbaner), som gjør oss til Norges største paintballanlegg

Baner

Banen

Norges største paintballbaner


Fana Paintball har 50.000m2 med paintballbaner (noe som tilsvarer syv fotballbaner), som gjør oss til Norges største paintballanlegg.

Bane 1 er på ca 10.000m2, en intens og actionfylt skogsbane med vern, vollgraver, små hytter, tårn og camonett. Her settes spillernes individuelle ferdigheter på prøve.

Bane 2, en 40.000m2 slagmark av en skogsbane, spekket med vern, vollgraver, små hytter, tårn, tanks, helikopter, camonett, og til og med et stort fort. Dette er banen kan brukes av både små og store grupper. Her er planlegging og strategi i forkant av spillene en vel så viktig faktor som spillernes individuelle ferdigheter.

Fasiliteter

I safezone (friområdet) like ved banene er det en stor oppvarmet lavvo og overbygg med mange bord og benker. Det er en kiosk som selger drikke og sjokolade. Ved parkeringen har vi et selskapslokale hvor det er toaletter og dusjrom. Ønsker du å grille, så har vi en stor grill tilgjengelig.

Lavo

Mulighet for å å leie lokale i forbindelse med arrangementet

Vi har alt man trenger for et vellykket møte, kurs, seminar, konferanse eller andre festligheter.

Bilder av banene

Banen
Bursdag
Baner 1
Baner 2
Baner 3
Baner 4
Baner 5
Baner 6
Baner 7
Baner 8
Baner 9
Baner 10
Baner 11
Baner 12
Baner 13
Baner 14

Priskalkulator

Man kan kjøpe flere kuler underveis.
For grupper på over 50 stk, ta kontakt på epost.
Ingen bindene påmelding på antall deltagere, kjeledresser og kuler.
Antall pakker 275,-
Leie fyllestasjon 300,-
Pizza stor 269,-
Baguette 99,-
Annet (få tilbud)
Leie grill 249,-
Antall spillere 29,-
Kuler (per gruppe) 1,-
Kuler 0.30,-
Camo dress 99,-
Leie kudrakt 349,-
Leie lokalet 3000,-
Gavekort beløp
Beløp eksl. mva: 0 Kr
Beløp inkl. mva: 0 Kr
Nødvendig info
Valgt produkt

Spørsmål og svar

Er det binding på antall deltakere?

Nei, men vi ønsker at man legger inn reservasjon på forventet antall. Om antall deltakere endrer seg, så vil vi gjerne bli oppdatert på dette.

Har dere dusjer?

Vi har to dusjrom tilgjengelig. Det er myntpåkast (10kr/ 3 min), mynt får man på stedet. Man bør beregne ekstra tid utover det som er satt av til arrangementet om man skal benytte seg av dusjrom i etterkant.

Hvor mange må man være for å spille paintball?

For å booke et privat arrangement, så må man være minimum 6 personer. Om man kommer på en av våre åpne dager (drop-in), så kan man komme alene og spille sammen med andre. Hos oss får man personlig utstyr og alle spiller samtidig.